Een uitdaging aangaan?

Voor jonge, veelbelovende auteurs uit de strafrechtpraktijk biedt de boekenreeks PWS en het daaraan verwante tijdschrift, een mooi podium om te schrijven over een leerstuk of een actuele ontwikkeling in het strafrecht. Onze werken zijn ook juist voor deze doelgroep bedoeld en steeds bestaat er behoefte aan nieuw auteurstalent.

Meijer en de redactie zijn bereid je te helpen bij het eventuele zoeken naar een onderwerp of je te begeleiden bij de opzet van een artikel dan wel een boek. Het geeft je de mogelijkheid jouw c.v. te verbreden en het is zeker een pré bij het vinden van een nieuwe stap in je carrière. Bedenk wel dat het schrijven van een boek in de reeks – grosso modo – ongeveer anderhalf jaar aan voorbereiding en research kost en dat het met name zorgt voor naamsbekendheid binnen de strafrechtpraktijk.

Het schrijven van een artikel gaat beduidend sneller en is gekoppeld aan strakke deadlines. Publicatie volgt doorgaans binnen 8 weken in ons Tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht dat niet alleen fysiek te verkrijgen is, maar ook via de Navigator van Kluwer.

Heb je een idee, plannen of wil je advies? Neem dan contact op via de contactpagina van deze site.